fbpx

ABS-Tracer uw partner voor asset management

“Voorkomen is beter dan genezen”

All-in service

Op basis van ons internationale partner netwerk en de aanwezige 50 jarige ervaring in de internationale markt, kan ABS-Tracer u als geen ander voorzien van een “Alles-in-één” oplossing ter ondersteuning van uw schadelastbeheersing. Nadat eventuele risico’s samen met u in kaart zijn gebracht, zal er door onze experts een organisatorische- en technische advies, eventueel gekoppeld aan onze eigen 24 uur servicedesk en recovery service, worden verstrekt.

Advies

Onderzoek

Lokaliseren

Veiligstellen

Terugbrengen

Graag gedaan

Het nut van preventie staat nooit ter discussie, maar effectiviteit wel

Preventie

Door de aanhoudende en snel veranderende criminaliteit, is het voor bedrijven en verzekeraars een wedloop die niet te bestrijden maar wel te beheersen valt.  Om die reden is het zaak om te sparren met experts die dagelijks met deze materie in aanraking komen en u kunnen voorzien van informatie omtrent actuele werkwijze en preventieve oplossingen ter beheersing van dit probleem. Wij kunnen u voorzien van de allernieuwste mechanische en technische hulpmiddelen om uw objecten goed te kunnen beheren en te beveiligen.

Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u onderstaand formulier invullen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij verzoeken u om het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Hierdoor kunnen we u voorzien van een beter advies. Al met al staat een internationaal netwerk van specialisten voor u klaar. Bovendien zijn onze specialisten snel en discreet.